Huisregels

Graag willen wij u attent maken op enkele huisregels in onze praktijk.

Optimale zorg

Tandartspraktijk Schmidt Crans wil u als patiënt de beste tandheelkundige zorg bieden. Het is ons streven om u met persoonlijke aandacht te begeleiden naar een optimaal gebit. Wij nemen de tijd om alle behandelmogelijkheden met u te bespreken, zodat we samen met u de beste behandeling kunnen starten.

Mondhygiëne

Een gezond gebit rust op een gezond fundament. Daarom hechten we veel waarde aan de preventie van mondproblemen. Een goede mondhygiëne staat hierbij voorop, omdat dit de kans op tandvleesontsteking, kaakbotontsteking en tandbederf (cariës) vermindert.

Verwijzen

Tandartspraktijk Schmidt Crans heeft goede relaties met gespecialiseerde praktijken. Zo kunnen we u, indien nodig, doorverwijzen op het gebied van parodontologie, implantologie, orthodontie, mondheelkunde en angstbehandeling.

Voor het bereiken van goede zorg hebben we ook uw inzet nodig!

Wijzigingen

Stel ons altijd op de hoogte van belangrijke wijzigingen in uw persoonlijke situatie! Dat geldt bijvoorbeeld voor wijzigingen in adresgegevens, medicijngebruik, gezinssituatie of zorgverzekeraar. Ook het ondergaan van operaties kan belangrijk zijn voor ons als behandelaar. Geef wijzigingen dus tijdig aan ons door.

Afzeggen afspraken

Heeft u een afspraak gemaakt, maar kunt u niet komen? Dan dient u de gemaakte afspraak minimaal 24 uur van tevoren te annuleren. Wanneer dat niet gebeurt, zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Hiervoor rekenen wij 15 euro per kwartier. Indien u vaker afspraken mist zonder te annuleren, dan heeft u blijkbaar geen behoefte meer aan onze zorg. Wij verzoeken u in dit geval een andere tandarts te zoeken.

Klik hier om de tarieven vanaf 1 januari 2017 te bekijken.

Over tandartspraktijk Schmidt Crans

Schmidt Crans is dé tandarts van Zoetermeer. U vindt ons in de wijk Seghwaert, nabij het tramstation Zoetermeer Palenstein. Wij zijn gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde en angstbehandelingen. Onze tandarts Schmidt Crans onderscheidt zich door het gebruik van composiet facings: betaalbaar en in één behandeling een stralend witte lach.