Klachten

Doe uw mond open

Komt het een keer voor dat u vindt dat wij u onjuist informeren of onzorgvuldig behandelen? Doe dan uw mond nogmaals open! Vraag ons om een verhelderend gesprek, zodat wij u nog eens kunnen uitleggen waarom wij iets op een bepaalde manier doen. Gezamenlijk zoeken we dan naar een oplossing.

Informatiepunt en klachtenregeling

Als we er samen niet uitkomen, kunt u telefonisch advies inwinnen bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP). Het TIP is opgericht door onze beroepsorganisatie: de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (NMT). Levert ook dit geen bevredigende oplossing op, dan kunt u gebruik maken van de NMT-klachtenregeling waarbij wij zijn aangesloten. Daarbij zijn er twee mogelijkheden, namelijk bemiddeling en formele klachtbehandeling, resulterend in een uitspraak.

Bekijk alle tandartstarieven vanaf 1 januari 2018 via onze website of ga naar de website van de Nederlandse Zorgautoriteit.

Over tandartspraktijk Schmidt Crans

Schmidt Crans is dé tandarts van Zoetermeer. U vindt ons in de wijk Seghwaert, nabij het tramstation Zoetermeer Palenstein. Wij zijn gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde en angstbehandelingen. Onze tandarts Schmidt Crans onderscheidt zich door het gebruik van composiet facings: betaalbaar en in één behandeling een stralend witte lach.