Tandartspraktijk Schmidt Crans

Tandartspraktijk Schmidt Crans is gelegen in de wijk Seghwaert in Zoetermeer. Onze tandartsen zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT). Stichting Kwaliteitsregister Tandartsen houdt een register bij van alle tandartsen die aantoonbaar hun kennis en deskundigheid up-to-date houden.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op via 079 341 4254 of klik op de onderstaande button.

Bereikbaarheid tandarts in Zoetermeer

Tandartspraktijk Schmidt Crans is goed te bereiken via het openbaar vervoer, met de auto en met de fiets. Onze praktijk is gevestigd aan de Pruimengaarde 5 in Zoetermeer en ligt op loopafstand van een tramhalte.

Openbaar vervoer

Vanaf Station Zoetermeer loopt u naar tramhalte Driemanspolder. U neemt vervolgens tram 3, richting Den Haag Loosduinen. Na tien minuten stapt u uit bij tramhalte Seghwaert. Vanaf halte Seghwaert loopt u in zuidoostelijke richting op de Parkdreef naar de Akkerdreef. Vervolgens gaat u rechtsaf naar de Gaardedreef. Aan uw linkerzijde vindt u tandartspraktijk Schmidt Crans.

Eigen vervoer

Komt u met de auto of fiets? Plan uw route dan via Google Maps.

Ons team

Het team van tandartspraktijk Schmidt Crans in Zoetermeer bestaat uit 7 gedreven en enthousiaste tandartsen met specialisaties op het gebied van preventie, mondhygiëne en angstbehandelingen. Onze medewerkers worden continu bijgeschoold, zodat u altijd volgens de laatste methodes en technieken wordt behandeld.

 • Tandarts Hein Schmidt Crans

  Tandarts

 • Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSchmidt Crans, P.H. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

   

 • Bettina Schmidt Crans -
  Wapenaar

  Praktijkmanager
  Paro preventie medewerkster

 • Jeffrey Knip

  Tandarts

 • Angelique van Veldhoven

  KRM-geregistreerde
  mondhygiëniste

 • Naishelline Cicilia

  Hoofdassistente

 • Mylene Weening

  Preventiemedewerkster

 • width=

  Sylvia Sonnevelt

  Baliemedewerkster

Patiënt worden?

U kunt zich altijd bij ons inschrijven als nieuwe patiënt. U meldt zich bij ons aan als nieuwe patiënt door u in te schrijven op onze inschrijfpagina of door contact met ons op te nemen via de onderstaande buttons.

Behandelingen

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende behandelingen:

 

Wilt u direct een afspraak maken of wilt u zich inschrijven als nieuwe patiënt? Neem contact met ons op door te bellen naar 079 341 4254 of klik op de onderstaande buttons.

Over tandartspraktijk Schmidt Crans

Schmidt Crans is dé tandarts van Zoetermeer. U vindt ons in de wijk Seghwaert, nabij het tramstation Zoetermeer Palenstein. Wij zijn gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde en angstbehandelingen. Onze tandarts Schmidt Crans onderscheidt zich door het gebruik van composiet facings: betaalbaar en in één behandeling een stralend witte lach.