Schmidtcrans Tandarts

Tanden bleken, hoe werkt het?

Geplaatst op

Zou je graag je tanden willen bleken, omdat je niet heel tevreden bent over de kleur van je tanden en omdat ze wat geel uitslaan. Dan willen we je graag wat informatie meegeven over wat de opties zijn van bleken en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Bleken kan namelijk door een tandarts gedaan worden, maar het is ook mogelijk om met de juiste instructies zelf thuis aan de slag te gaan. Lees hier meer over de opties die er zijn en hoe het in zijn werk gaat om je tanden te bleken in Amsterdam .

 

Inwendig tanden bleken

Inwendig tanden bleken is een methode die je bij de tandarts kunt laten doen. Deze methode gaat vervolgens zo in zijn werk: er wordt eerst een gaatje gemaakt aan de achterkant van de tand of kies. Door het gaatje wordt er vervolgens bleekmiddel aangebracht in de tand. Dan wordt dit gaatje dicht gemaakt met een tijdelijke vulling. Na enkele dagen mag je weer terugkomen naar de tandarts en wordt er gekeken naar het resultaat en de status van de tand of kies. Mocht het resultaat nog niet naar wens zijn dan wordt dit proces nog eens herhaald tot het gewenste resultaat wel behaald is. Zodra je tevreden bent met de kleur van je tanden wordt het gaatje gedicht met een definitieve vulling.

 

Uitwendig tanden bleken

Uitwendig tanden bleken is een methode die jezelf thuis kunt uitvoeren. Bij deze methode dien je wel eerst naar de praktijk te komen. Hier gaan ze namelijk eerst een bleeklepel voor je maken, hiervoor hebben ze een afdruk nodig van je tanden. Het proces van de lepel heeft wat tijd nodig, hiervoor kun je dus op een later moment terugkomen om de lepel op te halen. Vervolgens gaat de tandarts je de instructies uitleggen hoe je het goedje op de juiste manier kunt aanbrengen en hoelang dit nodig zal zijn. Het is dus belangrijk dat je hier goed naar luistert zodat het proces van je tanden goed verloopt. Deze methode zal ongeveer zo’n twee tot drie weken gaan duren. Dit kun je beetje zelf bepalen aan de hand van de kleur die je een beetje wilt hebben. Mocht je het toch niet helemaal goed vinden gaan of heb je hulp of advies nodig? Bel dan gerust met de praktijk voor meer informatie.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we met je door wat je allemaal kunt doen om je gebit in een topconditie te houden.

Contactgegevens

Via info @ schmidtcrantstandarts.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden